Cursuri in Mehedinti
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei
Curs de perfecţionare // Autorizat 2010 RON
Cursul de design interior se adresează atât persoanelor care îşi doresc să practice pentru prima dată această ocupaţie cât şi celor cu minime cunostinţe în domeniu
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei
Curs de perfecţionare // Autorizat 4510 RON
Cosmetica, are ca obiectiv nu numai îngrijirea feţei, ci se ocupă de întregul corp şi a căpătat o importanţă deosebită în zilele noastre, influentându-ne direct stilul de viată şi concepţiile.
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei
Curs de perfecţionare // Autorizat 4510 RON
Cosmetica, are ca obiectiv nu numai îngrijirea feţei, ci se ocupă de întregul corp şi a căpătat o importanţă deosebită în zilele noastre, influentându-ne direct stilul de viată şi concepţiile.
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei
Curs de perfecţionare // Autorizat 4510 RON
Cosmetica, are ca obiectiv nu numai îngrijirea feţei, ci se ocupă de întregul corp şi a căpătat o importanţă deosebită în zilele noastre, influentându-ne direct stilul de viată şi concepţiile.
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei
Curs de perfecţionare // Autorizat 4510 RON
Cosmetica, are ca obiectiv nu numai îngrijirea feţei, ci se ocupă de întregul corp şi a căpătat o importanţă deosebită în zilele noastre, influentându-ne direct stilul de viată şi concepţiile.
Vezi curs
Curs: Cosar Vanju Mare, jud. Mehedinti
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei
Curs de calificare // Autorizat 1510 RON
Munca unui coşar, este de a curăţa, inspecta, întreține și a repara coșurile, utilităţile de evacuare a fumului şi diferite echipamente de încalzire.
Vezi curs
Curs: Cosar Strehaia, jud. Mehedinti
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei
Curs de calificare // Autorizat 1510 RON
Munca unui coşar, este de a curăţa, inspecta, întreține și a repara coșurile, utilităţile de evacuare a fumului şi diferite echipamente de încalzire.
Vezi curs
Curs: Cosar Baia De Arama, jud. Mehedinti
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei
Curs de calificare // Autorizat 1510 RON
Munca unui coşar, este de a curăţa, inspecta, întreține și a repara coșurile, utilităţile de evacuare a fumului şi diferite echipamente de încalzire.
Vezi curs
Curs: Cosar Orsova, jud. Mehedinti
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei
Curs de calificare // Autorizat 1510 RON
Munca unui coşar, este de a curăţa, inspecta, întreține și a repara coșurile, utilităţile de evacuare a fumului şi diferite echipamente de încalzire.
Vezi curs
Curs: Cosar Drobeta Turnu Severin, jud. Mehedinti
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei
Curs de calificare // Autorizat 1510 RON
Munca unui coşar, este de a curăţa, inspecta, întreține și a repara coșurile, utilităţile de evacuare a fumului şi diferite echipamente de încalzire.
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei
Curs de calificare // Autorizat 1210 RON
Ajutorul de bucătar este prima etapă din traseul unei cariere culinare, cea în care parcurgi elementele de bază într-o bucătărie profesională.
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei
Curs de calificare // Autorizat 1210 RON
Ajutorul de bucătar este prima etapă din traseul unei cariere culinare, cea în care parcurgi elementele de bază într-o bucătărie profesională.
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei
Curs de calificare // Autorizat 1210 RON
Ajutorul de bucătar este prima etapă din traseul unei cariere culinare, cea în care parcurgi elementele de bază într-o bucătărie profesională.
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei
Curs de calificare // Autorizat 1210 RON
Ajutorul de bucătar este prima etapă din traseul unei cariere culinare, cea în care parcurgi elementele de bază într-o bucătărie profesională.
Vezi curs
ACCRC INTERNATIONAL
Incepere: la formarea grupei
Curs de calificare // Autorizat 1210 RON
Ajutorul de bucătar este prima etapă din traseul unei cariere culinare, cea în care parcurgi elementele de bază într-o bucătărie profesională
Vezi curs